Inspirera mera!!

Januari är en seg månad och jag säger bara ett stort tack till alla arbetskolleger som gör det roligt att gå till jobbet varje dag. Här får man höra skratt på kaffepausen och roliga historier om allt från geocachingens mysterier till lugnet i skidspåret. Och man blir inspirerad. Det gäller bara att ta allt på rätt sätt. Additionsstressen infinner sig ibland också hos mig. Hur ska jag hinna geocacha, sh´bama, skida, spela tennis, springa, skrinna, bowla, åka slalom, badminton och allt annat som jag tycker är kul? Additionsstress  betyder ungefär att man jämför sig själv med andra. Inte med en och samma person utan med flera och lägger ihop alla deras prestationer och egenskaper och jämför med sig själv. Hur klokt är det? Folkhälsan har utbildat många hälsoinpiratörer och den här tiden på året tycker jag att vi kan utmana varandra. Hur kan du inspirera dina kollegor? Jag är lite stolt över att mina kollegor börjat spela tennis på tisdagar…

En inspiratör jag beundrar, Blossom

 

Blossominspirator