Stafettkarneval på kommande – kommer du?

Skolornas stafettkarneval är här igen, hurra! Stafettkarnevalen är ett evenemang som kombinerar rörelse, glädje, skratt, hejarklacksrop och entusiasm på ett fantastiskt sätt och ger en värdig avslutning på skolåret.

Att se skolbarn i alla åldrar som med själ och hjärta går in för att prestera sitt bästa, antingen på löpbanorna eller i hejarklackarna, är en unik företeelse.Jag hoppas att många föräldrar, släkt och vänner tar sig tid att komma till Olympiastadion för att se och uppleva själva den medryckande stämningen som infinner sig oberoende av väder och vind. Detta är verkligen någonting unikt!

Också Folkhälsan kommer att vara med i år på många fronter. Synligast finns vi med på ”torget” där barn kan komma och Chilla med oss. Chilla innebär en lugnande stund med avkoppling och massage, vilket kan behövas mellan alla hejarop och tuffa prestationer.

Vi är där, hoppas också du har vägarna förbi!